За підтримки Dictio Law Firm пройде Всеукраїнський дебатний турнір

Вміти бути переконливим – один з основних скілів для юриста. Дебати – це гра, де можна розвинути навички аргументації з різних тем. Спільне захоплення об’єднує активну молодь, студентів українських вишів та направлено сприяти розвитку інтелектуального потенціалу суспільства.

Читати на Facebook

За підтримки Dictio Law Firm пройде Всеукраїнський дебатний турнір у м. Суми.

Вміти бути переконливим – один з основних скілів для юриста. 

Дебати – це гра, де можна розвинути навички аргументації з різних тем. Спільне  захоплення об’єднує активну молодь, студентів українських вишів та направлено сприяти розвитку інтелектуального потенціалу суспільства.

У лютому 2021 на Сумщині запрацював осередок академічних дебатів у форматі британського парламенту. На його базі вже проводились дебатні школи за участю тренерів Київського відділення Федерації дебатів України. 

Dictio Law Firm радо підтримає проєкт, який ставить на меті покращити навички публічних виступів, здатності самостійно навчатися, командної роботи та критичного мислення нашої молоді! Чекаємо з нетерпінням на подію, що запланована на осінь 2021 року.

Більше інформації тут: http://sm.gov.ua/.../25718-u-veresni-na-sumshchyni...

І цікава стаття на цю тему від Campus Career club:  «7 Reasons Why Debate is Important for Students»

Хто такий замовник будівництва в Україні та які його повноваження щодо отримання дозвільної та містобудівної документації для початку будівництва?

Новини

Публікації

10
.
05
.
2024

В Україні Замовник може бути одночасно девелопером, а ось девелопер – не завжди Замовник об'єкта будівництва. Замовник будівництва, що має правоустановчі документи (власність/користування) на землю відповідає за оформлення всієї дозвільної документації.

Право на землю для іноземців та юридичних осіб з іноземним елементом в Україні

Новини

Публікації

09
.
02
.
2024

Істотне значення для пожвавлення інвестиційних процесів в Україні, особливо в період воєнних дій, має розуміння з боку потенційних іноземних інвесторів чітких правил, які діють в державі.

14-15 листопада 2023 наймасштабніша Міжнародна виставка та конференція ReBuild Ukraine відбулася у Варшаві.

Новини

Публікації

21
.
11
.
2023

Слід відзначити високий інтерес з боку іноземного бізнесу, який хотів би працювати в Україні. Цьому також сприяла позиція міжнародних інституцій щодо фінансування українських проєктів та готовності страхувати воєнно-політичні ризики.

Dictio та Miller Canfield розробили Путівник щодо Польських процедур придбання квартири на первинному ринку для Acciona

Новини

Публікації

03
.
10
.
2023

Путівник розрахований, зокрема на українських клієнтів, що мають на меті придбати житло у Польщі у забудовника на первинному ринку

Страхування інвестицій від політичних та воєнних ризиків, як інструмент їх залучення в Україну

Новини

Публікації

25
.
05
.
2023

Безсумнівно, інвестування на теренах потенційно охоплених війною пов’язане з великими ризиками. Тому, необхідним є відповідне страхування активів і інших аспектів господарської діяльності. Міжнародний досвід є важливою скдадовою успішної реалізації Україною стратегії страхування вітчизняних та іноземних інвестицій в Україні