5 причин запросити до співпраці юриста-медіатора

Медіація дозволяє вийти за межі спірних правовідносин, а тому може стати основою для виникнення нових правовідносин, а це сфера компетенції юриста. 

Читати на Facebook

5 причин запросити до співпраці юриста-медіатора:

1.Юрист-медіатор бачить більше можливостей. Може завжди запропонувати альтернативний спосіб вирішення спору, розуміючи судову перспективу процесу.

2.Вища ефективність роботи та результат. Поєднання знань юриста і інструментів, що застосовує медіація, дає в переговорному процесі ефективні результати.

3.Швидкий результат. Юрист-медіатор часто допомагає дійти до двосторонньої згоди без суду. Це заощаджує час і гроші.

4.Медіація дозволяє вийти за межі спірних правовідносин, а тому може стати основою для виникнення нових правовідносин,  а це сфера компетенції юриста.

5.Ви відразу отримаєте договір. Юрист-медіатор складе договір за результатами медіації  і не потрібно звертатись окремо до юриста.

Право на землю для іноземців та юридичних осіб з іноземним елементом в Україні

Новини

Публікації

09
.
02
.
2024

Істотне значення для пожвавлення інвестиційних процесів в Україні, особливо в період воєнних дій, має розуміння з боку потенційних іноземних інвесторів чітких правил, які діють в державі.

14-15 листопада 2023 наймасштабніша Міжнародна виставка та конференція ReBuild Ukraine відбулася у Варшаві.

Новини

Публікації

21
.
11
.
2023

Слід відзначити високий інтерес з боку іноземного бізнесу, який хотів би працювати в Україні. Цьому також сприяла позиція міжнародних інституцій щодо фінансування українських проєктів та готовності страхувати воєнно-політичні ризики.

Dictio та Miller Canfield розробили Путівник щодо Польських процедур придбання квартири на первинному ринку для Acciona

Новини

Публікації

03
.
10
.
2023

Путівник розрахований, зокрема на українських клієнтів, що мають на меті придбати житло у Польщі у забудовника на первинному ринку

Страхування інвестицій від політичних та воєнних ризиків, як інструмент їх залучення в Україну

Новини

Публікації

25
.
05
.
2023

Безсумнівно, інвестування на теренах потенційно охоплених війною пов’язане з великими ризиками. Тому, необхідним є відповідне страхування активів і інших аспектів господарської діяльності. Міжнародний досвід є важливою скдадовою успішної реалізації Україною стратегії страхування вітчизняних та іноземних інвестицій в Україні

Індустріальні парки. Нові можливості для інвестицій в Україну

Новини

Публікації

13
.
04
.
2023

Для заохочення інвесторів вкладати кошти у створення нових виробництв через механізм індустріальних парків в Україні прийнято Закон «Про індустріальні парки», внесено зміни до Податкового та Митного кодексів України, а також ухвалено ряд підзаконних нормативно-правових актів, що передбачають пільги для учасників ІП.